Glasbeno-plesne urice »GLASBENE KOŠARICE« potekajo za vaše malčke 1 x tedensko, v dolžini 45 minut ( ene šolske ure) v vrtcih - po dogovoru, ( odvisno od števila prijav) s pričetkom v mesecu oktobru.
Sicer pa potekajo OB SREDAH OD 16.00 DO 16.45 (s pričetkom in vpisom prvo sredo v septembru), v prostorih MESTNE ČETRTI IVAN CANKAR V POČEHOVI, Počehovska 19 v Mariboru (nasproti pizzerie ALI).


KAKO POTEKAJO GLASBENO-PLESNE URICE »GLASBENE KOŠARICE«?


Otroci med igro Otroci skozi igro spoznavajo glasbene instrumente, le-te spoznavajo tudi ob dogovorjenih predstavitvah v živo. Naučijo se veliko novih pesmic, ter ob petju le-teh tudi plesnih gibov, ki spremljajo njihovo vokalno izvajanje. Zelo radi zaplešejo tudi na že posnete otroške pesmi in se izredno zabavajo ob osvajanju koreografije in različnih glasbenih ritmov… Še posebej zanimivo pa je za malčke ob vokalnem izvajanju pesmic zaigrati na male ritmične instrumente orfovega instrumentarija (triangel, tamburin, palčke, boben, činelce, kraguljčki, zvončki, ropotuljice itn...)
Skozi igro spoznavajo ( starosti primerne) osnove glasbene teorije, ob vsem tem, pa se neznansko zabavajo. V mesecu decembru in juniju pripravijo tudi nastop za starše, kjer še posebej zažarijo in zavzeto pokažejo, kaj vse so se že naučili…
Otroci med plesom

VPIS JE MOŽEN TUDI MED LETOM!ČE ŽELITE, DA TUDI VAŠ MALČEK POBRSKA PO »GLASBENI KOŠARICI« IN UGOTOVI, KAJ ZANIMIVEGA SKRIVA V SEBI, POKLIČITE ZA VSE INFORMACIJE GO. BARBARO KOLARIČ na tel.št.: 041/964 800!


Glasbena Košarica © 2010 Oblikovanje spletne strani 179studios